AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim hediye almak

Kahve falında kuranı kerim hediye almak

Kahve falında kuranı kerim hediye almak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim hediye almak gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında kuranı kerimi hediye etmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birine kuranı kerim hediye etmek ters giden olayların düzeltileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye kuranı kerim almak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kuran kerim hediye almak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim hediye etmek keyifli günler geçireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden kuranı kerim hediye almak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yollarını ayıracağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim hediye almak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, parasını dikkatli harcayacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim hediye edildiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir