AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim almak

Kahve falında kuranı kerim almak

Kahve falında kuranı kerim almak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, zararların üst üste geleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim almak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Kahve falında kuranı kerim meali görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuran kerim yazısı görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi tuvalette görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yazmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek mutlu günler göreceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi düşürdüğünü görmek hayallerinin gerçek olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir