AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim görmek

Kahve falında kuranı kerim görmek

Kahve falında kuranı kerim görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfalarını görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi kucaklamak kalp kıracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim okutmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir