AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim duymak

Kahve falında kuranı kerim duymak

Kahve falında kuranı kerim duymak çok zor dönemlerin geçirileceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, bunun için sabırsızlanacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim duymak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim duymak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi öğretmek bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi kaybetmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim vermek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin çalındığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir