AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi dinlemek

Kahve falında kuranı kerimi dinlemek

Kahve falında kuranı kerimi dinlemek işlerinin de rast gideceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendi patronu olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, umutlarının söneceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi dinlemek gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kuranı kerim dinlediğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi dinlemek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim dinlemek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, variyetini çoğaltacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kerim dinlemek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin sayfalarını görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim hediye edildiğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim okuduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir