AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi yakmak

Kahve falında kuranı kerimi yakmak

Kahve falında kuranı kerimi yakmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, küslükleri gidereceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi yakmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim yakmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, makbul olan mallar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yakmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi takip etmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim okutmak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim bulduğunu görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim atmak evlat sahibi olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir