AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı hatim etmek

Kahve falında kuranı hatim etmek

Kahve falında kuranı hatim etmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı hatim etmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kuran hatim etmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuranı hatim etmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim hatim etmek düşmanlıkların biteceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında hatime başlamak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Kahve falında hatim dağıtmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında hatim eden görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Kahve falında hatim okunduğunu görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hatim yapmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir