AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatim okunduğunu görmek

Kahve falında hatim okunduğunu görmek

Kahve falında hatim okunduğunu görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında hatim okunduğunu gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında hatim okunduğunu görmek vefa göstereceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hatim okumak planların aksayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hatim indirmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulur.

Kahve falında hatim indirdiğini görmek manevi olarak da yıpranacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında hatim yapmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Kahve falında hatim duası yapmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında hatime başlamak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rahat rahat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim hatim etmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir