AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatim yapmak

Kahve falında hatim yapmak

Kahve falında hatim yapmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, başarıları ile tanınacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, imkânların günden güne azalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hatim yapmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Kahve falında hatim yapmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hatim duası yapmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran hatim etmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet eder.

Kahve falında hatime oturmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatim dağıtmak arkadaştan görülecek faydaya, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında hatim okunduğunu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hatime başlamak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, zenginliğini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim hatim etmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir