AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci yüzük almak

Kahve falında inci yüzük almak

Kahve falında inci yüzük almak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, merdiven atlayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci yüzük almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında inci altın yüzük görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah inci yüzük görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci yüzük görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında inci yüzük kaybetmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz incili yüzük görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında inci kolye ve yüzük görmek bir üniversitede hoca olunacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında inci yüzük almak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci yüzük görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir