AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyan kişiyi görmek

Kahve falında kuran okuyan kişiyi görmek

Kahve falında kuran okuyan kişiyi görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında kuran okuyan kişi görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulur.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi dinlemek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan kişiyi görmek elinin döneceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okunduğunu duymak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Kahve falında kuran okuyanı dinlemek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı bildiği halde okuyamamak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kuran okumayı unutmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir