AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuyan kadın görmek

Kahve falında kuran okuyan kadın görmek

Kahve falında kuran okuyan kadın görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, geçim derdine düşeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyan kadın gördüyseniz:

  • İnsanlarla önemli konuları tartuşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kuran okuyan kadınlar görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okuyan kadınları görmek de zenginliğe kavuşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak yeni bir işe geçiş yapılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan birini dinlemek kazancının da eksilmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak rızık eksikliği yaşayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak yüksek moral sahibi olunacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir