AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe takmaya çalışmak

Kahve falında küpe takmaya çalışmak

Kahve falında küpe takmaya çalışmak kendi işini açacağına, isteklerine kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, masrafların altında kalacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe takmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Kahve falında küpe takmaya çalışmak yüzünün de yerlere düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmaya çalışmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında takma kirpik görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak her şeyin ters gideceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma burun görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında takma diş kaybetmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında takma dişi elinde görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir