AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda oturmak

Kahve falında kumsalda oturmak

Kahve falında kumsalda oturmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kumsalda oturmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık görüntünüzü paylaşmanız bir teklif almanıza neden olabilir.

Kahve falında kumsalda oturmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda yatmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında kumsalda para bulmak hayatın fal sahibine güleceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda gezmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, düzeninin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kumsal yürümek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir