AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda olduğunu görmek

Kahve falında kumsalda olduğunu görmek

Kahve falında kumsalda olduğunu görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, parasını dikkatli harcayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerin, işlerin veya planların olumlu olumsuz yanlarını hesaplamayı bırakıp bir an önce harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında kumsal yürümek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kendini kumsalda görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında kumsala uzanmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda uzanmak önemli işlere imza atacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda oturmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda ev görmek âlim kimselerden feyz alacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir