AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda taş görmek

Kahve falında kumsalda taş görmek

Kahve falında kumsalda taş görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kumsalda taş gördüyseniz:

  • Maceralara atılmadan önce bitirmeniz gereken işleriniz var.

Kahve falında kumsalda taş görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda namaz kılmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda yürümek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kumsalda uzanmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kumsalda olduğunu görmek haklılığının anlaşılacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda ev görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kötü günleri geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kumsalda yatmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir