AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan ev yapmak

Kahve falında kumdan ev yapmak

Kahve falında kumdan ev yapmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan ev yapmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Kahve falında kumdan ev yapmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kumdan cami yapmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumdan kale yapmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında evden kum temizlemek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalettir.

Kahve falında kumlu ev görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kum temizlemek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde kum görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında evde kum görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir