AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan cami yapmak

Kahve falında kumdan cami yapmak

Kahve falında kumdan cami yapmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kumdan cami yapmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında kumdan cami yapmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kumdan ev yapmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kumdan kale yapmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye tuvaletini yapmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Kahve falında cami duvarı yapmak dertlerine derman arayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Kahve falında camiye para yardımı yapmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye çiş yapmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye kaka yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir