AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker gemisi görmek

Kahve falında asker gemisi görmek

Kahve falında asker gemisi görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Kahve falında asker gemisi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında asker gemisi görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide asker görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında savaş gemileri görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında gemide tuvalet görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide seyahat görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yolcu gemisine binmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemi itmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir