AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum toplamak

Kahve falında kum toplamak

Kahve falında kum toplamak kurtuluş yollarına ulaşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kum toplamak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Kahve falında kumdan bozuk para toplamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kumdan para toplamak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın toplamak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kum toplamak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çimento ve kum görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kum kazımak zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalda kum görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum yılanı görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir