AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum dökmek

Kahve falında kum dökmek

Kahve falında kum dökmek kendine geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına işarettir.

Kahve falında kum dökmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında böbrek kumu dökmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kum dökmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işarettir.

Kahve falında bir kamyon kum görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında kum üstünde yatmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında kumdan altın toplamak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kum düzeltmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında kum ve taş görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum çakıl görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir