AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum arabası görmek

Kahve falında kum arabası görmek

Kahve falında kum arabası görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, pek az kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kum arabası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kum arabası görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında arabada kum görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz deniz kumu görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında denizden kum almak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kum görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum torbası görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum tepesi görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir