AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulüp başkanı görmek

Kahve falında kulüp başkanı görmek

Kahve falında kulüp başkanı görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, emellere ulaşılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında kulüp başkanı gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Kahve falında kulüp başkanı görmek çevrenizden takdir görmeye, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece kulübüne gitmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında amerika başkanını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meclis başkanını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında ilçe başkanı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir