AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış kitap görmek

Kahve falında kullanılmış kitap görmek

Kahve falında kullanılmış kitap görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kullanılmış kitap gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında kullanılmış kitap görmek anne ve baba duası alınacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü araba kullanırken görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kullanılmış eşya görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak uzak bir yola gidileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah kullanan birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini araba kullanırken görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken görmek önünün açılacağına, içinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kullanılmış halı görmek uzun ve hayırlı bir ömre, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir