AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah kullanan birini görmek

Kahve falında silah kullanan birini görmek

Kahve falında silah kullanan birini görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah kullanan birini gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Kahve falında silah kullanan birini görmek yönetici makamına oturacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini araba kullanırken görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kullanılmayan ev görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi araba kullanırken görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı araba kullanırken görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Kahve falında araba kullanmaya çalışmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında hızlı araba kullanan birini görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış kitap görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir