AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken görmek

Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken görmek

Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, hayata küseceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında ölüyü araba kullanırken görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kullanan birini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında araba kullanarak birinden kaçmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz araba kullanan birini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kullanılmış jilet görmek kimseye borçlanmayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemi araba kullanırken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kullanılmamış ped görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ailesini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini uyuşturucu kullanırken görmek hayırlı bir evlat olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir