AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış kıyafet almak

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba kullanan birini görmek evine haciz geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu araba kullanırken görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı araba kullanırken görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini araba kullanırken görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kullanılmış elbise görmek kendi işini kuracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kullanılmış elbise giymek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir