AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta kan görmek

Kahve falında kulakta kan görmek

Kahve falında kulakta kan görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakta kan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kulak kan görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, mutluluğunun katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kulakta kan görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kulağından kan geldiğini görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında kulağında kan görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kulağından kan gelmek evindeki huzurun bozulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaklık takmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Kahve falında kulağına fısıldamak hayatının adeta cennete döneceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir