AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kan görmek

Kahve falında kulak kan görmek

Kahve falında kulak kan görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak kan gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Kahve falında kulağından kan gelmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında kulağından kan geldiğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, malların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında kan görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Kahve falında kulağından kan aktığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Kahve falında kulak kan görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalettir.

Kahve falında kulakta kan görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağı kopmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir