AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı olmak

Kahve falında arı olmak

Kahve falında arı olmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında arı olmak gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Kahve falında evinde bal arısı görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük arı görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu arı soktuğunu görmek imkânlarının azalacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arı öldürmek karlı çıkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında bal yapan arıları görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilini arı sokmak kişinin rahat edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında toplu halde bal arısı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında arıyla uğraşmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir