AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kulağında küpe görmek

Kahve falında kocasının kulağında küpe görmek

Kahve falında kocasının kulağında küpe görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, birçok engelin aşılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının kulağında küpe gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında kocasının kulağında küpe görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kulağında küpe görmek fikirlerinin çatışacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kulakta altın küpe görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kulak ve küpe görmek rahatının yerinde olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kulağında küpe görmek sorunların aşılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı küpeli erkek görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir