AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kulağını çekmek

Kahve falında birinin kulağını çekmek

Kahve falında birinin kulağını çekmek birçok ortaklık kurulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, uzun yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, dolandırılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kulağını çekmek gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında kulak kılı çekmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kulağını çekmek kederden ve stresten kurtulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kulak çekmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kulağını çekmek sevdiği kişilere kavuşacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kulağını çekmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kulağı çekmek gelirinin artacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulur.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir