AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan çocuğunun olduğunu görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun yürüdüğünü görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek güvenliğinden vazgeçeceğine, kişinin her işi severek yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan çocuğun konuştuğunu görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa ezan okumak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir