AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü su görmek

Kahve falında küflü su görmek

Kahve falında küflü su görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, masa başı bir işe gireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalettir.

Kahve falında küflü su gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında küflü su görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş tereyağ görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü ekmek atmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü mantar görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında küflü kaşar görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında küflü makarna görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş meyve görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir