AnaSayfa / Genel / Kahve falında erimiş kaşar görmek

Kahve falında erimiş kaşar görmek

Kahve falında erimiş kaşar görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevinileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında erimiş kaşar gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Kahve falında erimiş kaşar görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında erimiş kaşar peyniri görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşar peynir görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Kahve falında kaşarlı ekmek görmek umutlarının tazeleneceğine, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında kaşar peyniri kesmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kaşar peynir yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kaşar peyniri yediğini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında taze kaşar görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir