AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşar rendelemek

Kahve falında kaşar rendelemek

Kahve falında kaşar rendelemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşar rendelemek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Kahve falında kaşar rendelemek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işarettir.

Kahve falında soğan rendelemek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında salatalık rendelemek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak rendelemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında peynir rendelemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan rendelemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domates rendelemek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında patates rendelemek başarıya ulaşacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir