AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfe taşımak

Kahve falında küfe taşımak

Kahve falında küfe taşımak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küfe taşımak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Kahve falında küfe taşımak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küfe görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında birşey taşımak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, derde ve kedere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba taşımak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında elinde poşet taşımak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında para taşımak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, iyiliğe ve güzelliğe alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir