AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yaşta anne olmak

Kahve falında küçük yaşta anne olmak

Kahve falında küçük yaşta anne olmak kendisiyle de gururlanacağına, eve kapanacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük yaşta anne olmak gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında küçük yaşta anne olmak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında küçük yaşta nişanlanmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini küçük yaşta görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta gelinlik giymek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta evlenmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küçük yaşta hamile olduğunu görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaşının küçük olduğunu görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yaşta askere gitmek işlerinde verimin artacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir