AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tuvalet görmek

Kahve falında küçük tuvalet görmek

Kahve falında küçük tuvalet görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, birikmiş parasının olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük tuvalet gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük tuvaleti yapmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek kudret sahibi olacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük tuvalet görmek sinirlerinin yıpranacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir