AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette küçük abdest bozmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında küçük tuvalet görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük tuvaleti yapmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulur.

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir