AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük soğan görmek

Kahve falında küçük soğan görmek

Kahve falında küçük soğan görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, rakiplerine karşı fark atacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında küçük soğan gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Kahve falında küçük soğan görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğanlı salata görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan kavurduğunu görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek sorunların gittikçe artacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan sökmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah soğan görmek dilediği gibi yaşayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir