AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük mavi balık görmek

Kahve falında küçük mavi balık görmek

Kahve falında küçük mavi balık görmek güçten düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında küçük mavi balık gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında küçük mavi balık görmek ailesini hem gururlandıracağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük mavi yılan görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında mavi küçük yılan görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda küçük balık görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında küçük siyah balık görmek parasız kalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çok balık görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir