AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük mavi yılan görmek

Kahve falında küçük mavi yılan görmek

Kahve falında küçük mavi yılan görmek gam ve keder çekmeyeceğine, keyfinin olmayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük mavi yılan gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi küçük yılan görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi gücünü yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük mavi yılan görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük mavi balık görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yılanla oynamak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında küçük beyaz yılan görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yılan sokması görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında küçük su yılanı görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir