AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz marul görmek

Kahve falında beyaz marul görmek

Kahve falında beyaz marul görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, resmi bir göreve getirileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz marul gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen değişiklikler sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında beyaz marul görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük marul görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında marul satın almak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Kahve falında marul yemek çok zor duruma düşüleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul satmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates marul görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında marul görmek yeni bir yola gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir