AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük lira görmek

Kahve falında küçük lira görmek

Kahve falında küçük lira görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, isteklerine kulak vereceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bereket ve huzur getireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük lira gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Kahve falında küçük lira görmek iflasın eşiğine geleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı lira görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında elli lira görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt beş lira görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında otuz lira görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında altın lira takmak kötü sözler duyulacağına, arif kimselerden sayılacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş lira görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında altın liralar görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir