AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş lira görmek

Kahve falında gümüş lira görmek

Kahve falında gümüş lira görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında gümüş lira gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında gümüş lira görmek çoluk çocuğa karışacağına, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı lira toplamak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yüz lira almak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın liralar görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ata lira bulmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın lira saymak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki lira görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ata lira görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir