AnaSayfa / Genel / Kahve falında elli lira görmek

Kahve falında elli lira görmek

Kahve falında elli lira görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında elli lira gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Kahve falında elli lira görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında altın sarı lira görmek yeni bir ortama gireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın lira toplamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet eder.

Kahve falında lira altın görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki lira görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz lira almak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden altın lira almak herkesin önünde olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı lira toplamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir