AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kuzenini görmek

Kahve falında küçük kuzenini görmek

Kahve falında küçük kuzenini görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kuzenini gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Kahve falında küçük kuzenini görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında küçük kuzen görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kuzeniyle evleneceğini görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki kuzenini görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yol alacağına delalet eder.

Kahve falında kuzenin sevgilisini görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, maddi gücünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenle öpüşmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenin nişanlandığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ona kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, şansın kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir