AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük küçük balık görmek

Kahve falında küçük küçük balık görmek

Kahve falında küçük küçük balık görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük küçük balık gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında küçük siyah balık görmek kendini yiyip bitireceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında küçük akvaryum balığı görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında küçük küçük balık görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük balık görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Kahve falında küçük büyük balık görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük ve çok balık görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir