AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük köpekten kaçmak

Kahve falında küçük köpekten kaçmak

Kahve falında küçük köpekten kaçmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Kahve falında küçük köpekten kaçmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak içine kapanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekten kaçmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpekten kaçmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet eder.

Kahve falında kara köpekten kaçmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çekilen acıların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kaçmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, malını ve canını riske edeceğine delalettir.

Kahve falında köpeklerden korkup kaçmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpekten kaçmak büyük maddi kayıp verileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir